Ένα από τα χαρίσματα που πρέπει να διακρίνουν έναν Δήμαρχο είναι και η ικανότητα του να επιλέγει με αυστηρά και αντικειμενικά κριτήρια τους ειδικούς συμβούλους και ειδικούς συνεργάτες του. Όταν όμως υπάρχει έλλειψη της αναγκαίας πείρας στα της διοικήσεως μιας Δημοτικής Αρχής, τότΕ αρχίζουν και τα παρατράγουδα.

Αυτό συνέβη προσφάτως και με την διοργάνωση του καθιερωμένου πια Φεστιβάλ Μαρωνείας – Σαπών, στο οποίο όπως φαίνονται όλες οι συνεργασίες, οι προγραμματισμοί, οι αναθέσεις και τηλεοπτικές προβολές, είχαν έντονη τη σφραγίδα των απολύτως προσωπικών επιλογών του ειδικού συμβούλου του Δημάρχου Μαρωνείας Σαπών κ. Αντωνίου, ο οποίος επισήμως κατέχει με ΦΕΚ ( Αρ.Φύλλου 264, 3708 ) την θέση του ειδικού συμβούλου Δημάρχου Μαρωνείας Σαπών για να καλύπτει έκτακτες υπηρεσιακές ανάγκες του Δήμου, πέραν του κανονικού ωραρίου εργασίας και μάλιστα με επίκεντρο τη διοργάνωση πολιτιστικών και ενημερωτικών εκδηλώσεων.

Πολύς λόγος γίνεται όμως και από πολιτικά θεσμικά πρόσωπα που εμπλέκονται στα της διοικήσεως του Δήμου Μαρωνείας Σαπών, αλλά και από διάφορα άλλα πρόσωπα που έχουν σχέση με ζητήματα που αφορούν τον πολιτισμό και την προβολή της περιοχής, διότι τελούν σε απόλυτη άγνοια των επιλογών με έντονο προσωπικό χαρακτήρα του κ. Αντωνίου, ο οποίος λέγεται κόβει κι ράβει, ενώ δεν είναι λίγες και οι περιπτώσεις εκείνες που οι επιλογές του είναι εξόφθαλμα ευνοϊκές και για πρόσωπα που σχετίζονται φιλικά ή συνεργασιακά μαζί του.

Με άλλα λόγια, λείπει η αντικειμενικότητα και ο πλουραλισμός στις επιλογές του Δήμου Μαρωνείας Σαπών.

Ο κύριος Δήμαρχος που έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για οτιδήποτε αφορά τον Δήμο του, καλό είναι να τραβήξει τα χαλινάρια, γιατί υπάρχουν σχόλια και σχολιασμοί.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here