Μετά το θάνατο του αείμνηστου Περιφερειάρχη ΑΜΘ Γ.Παυλίδη υπήρξαν πολλοί και άξιοι υποψήφιοι για τη θέση του, αλλά η γραμμή σε ηγετικό επίπεδο της Νέας Δημοκρατίας ήταν να υπερψηφιστεί ο κ. Μέτιος, επειδή όπως λέγεται στα πολιτικά πηγαδάκια είχε την ταμπέλα του «Μητσοτακικού», όμως καμία ταμπέλα και κανένα κομματικό, ηγετικό διαβατήριο δεν αναδεικνύει και δεν καταξιώνει κανέναν τοπικό αιρετό άρχοντα.

Μόνο η ικανότητα, η εργατικότητα, το όραμα και οι πρωτοβουλίες αναδεικνύουν τον ηγέτη, ο οποίος στο πίσω μέρος του εγκεφάλου του δεν σκέφτεται το μικροπρεπές και μικρόψυχο προσωπικό του συμφέρον, αλλά το καλό και την πρόοδο του τόπου.

Οι πολιτικές κομματικές ηγεσίες θα πρέπει να καταλάβουν επιτέλους ότι πέρασε μια και καλή «η εποχή Μαυρογιαλούρου» και ότι η επιλογή προσώπων σε θέσεις κλειδιά δεν είναι δυνατόν να γίνεται ως αποτέλεσμα εσωκομματικών ισορροπιών, αλλά με αντικειμενικά κριτήρια.

Ο λαός που είναι κυρίαρχος στις κάλπες γνωρίζει καλά να ζυγίζει και να ανταποδίδει εκείνα που πρέπει τόσο στα τοπικά αιρετά πρόσωπα, όσο και στις ηγεσίες των μεγάλων κομμάτων που στηρίζουν πρόσωπα για την εξυπηρέτηση του ιδιοτελούς συμφέροντος τους.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here