Φαίνεται ότι οι πολιτικοί των Σκοπίων γνωρίζουν πολύ καλά την πολιτική προπαγάνδα και προκειμένου να επιτύχουν πάση θυσία τον στόχο τους για την κατοχύρωση του κράτους τους ως Μακεδονία και της εθνότητας τους ως μακεδονικής, με πολύ δόλιο τρόπο διατύπωσαν το ερώτημα για το δημοψήφισμα ενώπιον του λαού των Σκοπίων, το οποίο έχει ως εξής «Είστε υπέρ της ένταξης στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στο ΝΑΤΟ  με την υποστήριξη της συμφωνίας των Πρεσπών μεταξύ της Δημοκρατίας της Μακεδονίας και της Ελληνικής Δημοκρατίας;»

Με τον τρόπο αυτό ο λαός των Σκοπίων βλέπει το τυράκι μέσα στη φάκα που είναι η ένταξή του στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στο ΝΑΤΟ, οπότε είναι απολύτως βέβαιο ότι θα επιλέξει το ΝΑΙ.

Πολλοί διερωτώνται γιατί δεν αντιδρά η Ελληνική πολιτεία όταν τις τελευταίες ημέρες τόσο προκλητικά, τόσο αλυτρωτικά οι πολιτικοί των Σκοπίων επιδίδονται σε λεκτικές κορώνες λέγοντας ότι «πήραμε αυτό που θέλαμε, ότι δηλαδή είμαστε Μακεδόνες με Μακεδονική Εθνότητα και Μακεδονική Γλώσσα».

Το τραγικό της όλης υπόθεσης είναι ότι όλα τα παραπάνω γίνονται με την ανοχή και την  ένθερμη υποστήριξη της Ελλάδος, αλλά ποιες θα είναι οι συνέπειες μελλοντικά κανείς δεν το συζητά. Η κρίση δική σας…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here