Ξεπερνά κάθε νοσηρή φαντασία αυτό που συνέβη στη Γέργερη Ηρακλείου, λίγα μέτρα μακριά από Γυμνάσιο της περιοχή, με θύματα μία σκυλίτσα και τα κουτάβια της.

Η άτυχη ηλικιωμένη σκυλίτσα είχε βρει καταφύγιο το τελευταίο διάστημα σε ένα παλιό ξυλόφουρνο που υπάρχει στον περίβολο του σχολείου το οποίο στεγάζεται στις παλιές εγκαταστάσεις της κατασκήνωσης. Εκεί γέννησε πρόσφατα 9 κουταβάκια.

Με την έναρξη της σχολικής χρονιάς αρκετοί ήθελαν να διώξουν τη σκυλίτσα και τα κουτάβια της.

Η κτηνωδία κορυφώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (19/9) όταν άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες έκλεισαν τη σκυλίτσα μέσα στο φούρνο τον σφράγισαν με πέτρες και έβαλαν φωτιά για να την κάψουν μαζί με τα 9 κουταβάκια.

Περίοικος που αντιλήφθηκε τι συνέβαινε έσβησε τη φωτιά. Ένα από τα κουταβάκια ήταν ήδη νεκρό ενώ ένα ακόμη έχασε τη ζωή του τη νύχτα, καθώς η ηρωική σκυλίτσα παρέμεινε αβοήθητη στο σημείο προστατεύοντας τα νεκρά και ζωντανά μωρά της μέσα στο φούρνο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα neakriti, μεταφέρθηκε σε ημιθανή κατάσταση σε κτηνιατρείο στο Ηράκλειο με αναπνευστικά και επιφανειακά εγκαύματα και εισήχθη σε θάλαμο οξυγόνου όπου τοποθετήθηκαν και τα κουτάβια που επέζησαν, μετά τις πρώτες βοήθειες.

 

ant1newsSource link

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here