Την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου Πρόεδροι και μέλη των Δ.Σ. των Συλλόγων Εβριτών των Νομών Δράμας, Καβάλας, Ξάνθης, Ροδόπης και Σερρών συναντήθηκαν στην Καβάλα προκειμένου να γίνει ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων για κοινές δράσεις και εκδηλώσεις για το 2019.

Η συνεργασία μεταξύ των Εβρίτικων Σωματείων ξεκίνησε πριν 6 χρόνια και όπως αποδεικνύει ο χρόνος, ενισχύεται, εξελίσσεται και προοδεύει κάθε χρόνο, με κοινό σκοπό την ανάδειξη του πολιτισμού, της ιστορίας, των ηθών και εθίμων του Νομού Έβρου, της Θράκης και της Ελλάδας, τη διατήρηση των δεσμών των μελών με τον τόπο καταγωγής και τη διεύρυνση του πνεύματος αλληλοϋποστήριξης προς όφελος της κοινωνίας.

Οι κοινές δράσεις που έχουν προγραμματιστεί, θα ανακοινωθούν εν ευθέτω χρόνω. Και οι πέντε Σύλλογοι των Εβριτών εδώ και πολλά χρόνια υπηρετούν επάξια την παράδοση του τόπου μας, είναι πιστοί θεματοφύλακες της ιστορίας και του πολιτισμού και διακρίνονται για την ποιότητα των δράσεων μας. Οι εκδηλώσεις που πρωτοστατούν και συμμετέχουν τα Τμήματα των Συλλόγων, κοσμούνται από ολοκληρωμένες παραστάσεις, ενώ συγχρόνως αποτελούν χώρους αλληλεγγύης, κοινωνικότητας και ενεργοποίησης για τους συμμέτοχους.

Τα μέλη και οι φίλοι των συλλόγων θα ενθουσιαστούν με τις κοινές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν το 2018 και 2019.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here