Μία ακόμα αλλαγή στα σχέδιά τους προχωρούν στο κανάλι του Αμαρουσίου και αυτή τη φορά πρόκειται να παρουσιάσουν στο κοινό ό,τι πιο… φοβιστικό υπάρχει.

Τα στελέχη του ΑΝΤ1 είχαν αποφασίσει μετά το τέλος του ριάλιτι επιβίωσης να βγάλουν το «Big Brother» αλλά όπως όλα δείχνουν αλλάζουν τα σχέδιά τους αποφασίζοντας να βγάλουν το «Fear Factor».

Για όσους δε γνωρίζουν, το κόνσεπτ του ριάλιτι έχει να κάνει με τρομακτικές δοκιμασίες που μπορεί να είναι… light, όπως το να βουτήξουν σε έναν λάκκο με φίδια, μέχρι να φάνε (κυριολεκτικά κι όχι μεταφορικά) ένα πιάτο με σκουλήκια! 

Το ριάλιτι ήταν πολλά χρόνια στην αμερικάνικη τηλεόραση αλλά και σε άλλες χώρες, διακόπηκε… επανήλθε… ξαναδιακόπηκε και έχει βγει σε πιο…. light εκδόσεις, αφού κάποιες από τις δοκιμασίες έχουν προκαλέσει σάλο. Ε, η συγκεκριμένη λέξη είναι όπως φαίνεται αγαπημένη στον ΑΝΤ1 πιστεύοντας ότι αν γίνεται συζήτηση θα έχει και… ζήτηση.

Τα σχέδιά αυτά σύμφωνα με το newsit είναι σε προχωρημένο στάδιο, και μάλιστα έχουν κάνει και επαφές με την εταιρεία παραγωγής στην Αργεντινή, όπου βρίσκονται οι εγκαταστάσεις με όλα τα… παρελκόμενα, από φίδια μέχρι… αίμα αγελάδας για να κάνουν τα μπάνια τους διαγωνιζόμενοι πείθοντας πως δεν τους σκιάζει δοκιμασία καμιά!

Ωστόσο, το μέλλον θα δείξει αν κάτι τέτοιο θα ισχύσει καθώς ο ΑΝΤ1 τελευταία, αλλάζει συχνά τις αποφάσεις του…Source link

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here