Συγκλονίζει ο πατέρας της εννιαμελούς οικογένειας που χάθηκε μέσα στο σπίτι τους στην Σικελία από τις φονικές πλημμύρες. «Έχασα τα πάντα! Μου έμεινε μόνο η κόρη μου!», λέει κλαίγοντας ο 35χρονος Giuseppe Giordano.

Οι πλημμύρες είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατο 12 ανθρώπων στην Σικελία με μια 9μελή οικογένεια να πνίγονται μέσα στο ίδιο τους το σπίτι. Συνολικά οι νεκροί από τις καταστροφικές πλημμύρες σε όλη την χώρα φτάνουν τους 30. Το ποτάμι φούσκωσε και εισέβαλλε μέσα σε σπίτι στην πόλη Καστελντάτσια ανατολικά του Παλέρμο. Η οικογένεια είχε πάει στο εξοχικό της για το Σαββατοκύριακο. Τρία μέλη της κατάφεραν να γλιτώσουν με έναν από αυτούς να έχει σκαρφαλώσει σε ένα δέντρο όπου έμεινε πάβω από δυο ώρες.

Ο Giuseppe Giordano, είδε να χάνονται κάτω από τόνους λάσπης και νερού η σύζυγός του, δυο από τα παιδιά τους, οι γονείς του, ο αδερφός και η αδερφή του ο ανιψιός του και η γιαγιά του παιδιού.

 

Η εικόνα στην περιοχή μοιάζει σα να έχει ένας καταστροφικός σεισμός, είπε ο κυβερνήτης της επαρχίας Βένετο. Οι ισχυροί άνεμοι ξύρισαν στην κυριολεξία τα πάντα! Ολόκληρα δάση εξαφανίστηκαν.

Ο Ματέο Σαλβίνι ο οποίος πέταξε πάνω από τις πληγείσες περιοχές είπε ότι αυτά που είδε ήταν η απόλυτη καταστροφή. Μάλιστα ανέβασε και φωτογραφίες στον λογαρισμό του στο twitter.Source link

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here