Ο χωρισμός του αντιπροέδρου της ιταλικής κυβέρνησης με την καλλονή παρουσιάστρια Ελίζα Ιζοάρντι είναι το θέμα συζήτησης στην Ιταλία. Πιο πολύ για τον τρόπο με τον οποίο τον παράτησε μέσω Instagram όσο και για το γεγονός ότι ο ίδιος ο Ματέο Σαλβίνι της απάντησε μέσω Facebook.

Ο υπουργός Εσωτερικών Ματέο Σαλβίνι αποφάσισε να απαντήσει, μέσω Facebook, στην ανάρτηση της πρώην συντρόφου του και παρουσιάστριας του ιταλικού δικτύου Rai Uno Ελίζα Ιζοάρντι, η οποία ανακοίνωσε επίσημα χθες τον χωρισμό τους μέσω Instagram.

Ο γραμματέας της Λέγκα τόνισε: Λόγω χαρακτήρος, αγωγής και σεβασμού δεν δημοσιοποίησα ποτέ την προσωπική μου ζωή. Δεν θα αρχίσω να το κάνω τώρα, τους Ιταλούς δεν τους ενδιαφέρει. Αγάπησα, συγχώρεσα, έκανα σίγουρα και λάθη αλλά πίστευα πάντα σε αυτό που έκανα. Κρίμα, κάποιος είχε άλλες προτεραιότητες. Καλή συνέχεια». 

Εδώ και καιρό υπήρχαν σύννεφα στην σχέση της Ελίζα Ιζοάρντι, παρουσιάστριας της τηλεοπτικής εκπομπής «La prova del cuoco» με τον Ματέο Σαλβίνι. Και ήρθε η ίδια να επιβεβαιώσει τον χωρισμό με μια ανάρτηση στο Instagram.

Η φωτογραφία μάλιστα που την συνόδευε ήταν αυτή της ίδιας στο κρεβάτι με τον Σαλβίνι. Χρησιμοποιώντας έναν στίχο του ποιητή Gio Evan έγραψε: «Δεν είναι αυτό που χάσαμε, αλλά αυτό που αλλά αυτό που θα έπρεπε να έχουμε δώσει ξανά. Με απεριόριστο σεβασμό στην αληθινή αγάπη που είχαμε. Ciao Ματέο».

 
Source link

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here