Μια μητέρα των τριών παιδιών στην Φλόριντα κρατούνταν όμηρος από το φίλο Ethan Nickerson της στο σπίτι με την απειλή ότι αν φύγει θα την σκοτώσει. Μάλιστα τις απαγόρευε να μιλήσει στο τηλέφωνο και να χρησιμοποιήσει τον υπολογιστή. Τελικά κατάφερε να ζητήσει βοήθεια αφού έπεισε τον Nickerson να της δώσει το τηλέφωνο για να κάνει μια ηλεκτρονική παραγγελία στην τοπική Pizza Hut.

Χρησιμοποιώντας την online εφαρμογή της αλυσίδας μετά την παραγγελία πρόσθεσε: “Παρακαλώ βοηθήστε με. Πάρτε τηλέφωνο την αστυνομία για μένα. είμαι όμηρος!”. Οι υπάλληλοι επικοινώνησαν με την αστυνομία και η Cheryl κατάφερε να ξεφύγει.

H 7χνονη…Jack Norris

Αφού άρπαξαν την 7χρονη Erica από ένα δρόμο κοντά στο σπίτι της και της έδεσαν τα χέρια με μονωτική ταινία οι απαγωγείς την έριξαν σε ένα σκοτεινό υπόγειο και ξεκίνησαν τις διαπραγματεύσεις με τους γονείς της μικρής. Ενώ τα περισσότερα παιδιά θα είχαν περάσει τη νύχτα σε ένα σκοτεινό υπόγειο κλαίγοντας η Erica αποφάσισε να κάνει κάτι παραγωγικό με το χρόνο της και άρχισε σιγά σιγά να μασάει την μονωτική ταινία για αν την κόψει.

Μέχρι το πρωί είχε καταφέρει να απελευθερώσει τα χέρια της αλλά συνάντησε το επόμενο εμπόδιο, μια κλειδωμένη πόρτα στο υπόγειο την οποία κατάφερε να σπάσει με κλωτσιές και να περάσει από μέσα να φτάσει στο επόμενο δωμάτιο να σπάσει το τζάμι από το παράθυρο και να ζητήσει βοήθεια. Εντός της ώρας, η Erica ήταν ασφαλής. Οι απαγωγείς της πιάστηκαν την επόμενη μέρα.

Η απαγωγή 26 παιδιών και του οδηγού λεωφορείου

Στις 15 Ιουλίου 1976, 26 παιδιά και ο οδηγός του λεωφορείου τους απήχθησαν στην Chowchilla της Καλιφόρνια από ένοπλους άνδρες. Οι απαγωγείς έκρυψαν το λεωφορείο και οδήγησαν τον οδηγό και τα παιδιά σε ένα λατομείο όπου τους έθαψαν σε ένα φορτηγό με μικρή ποσότητα τροφής, νερού και μερικά στρώματα.

Μετά από 16 ώρες ο οδηγός λεωφορείου Frank Edward Ray και τα παιδιά αφαίρεσαν μια μεταλλική πλάκα και 45 κιλά από βιομηχανικές μπαταρίες που τους έκλεινα τον δρόμο ξέθαψαν την είσοδο και βγήκαν έξω. Ο φύλακας του λατομείου έκπληκτος ειδοποίησε την αστυνομία.

 E-Daily.gr Source link

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here