Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε την επιβολή προστίμου στον Αλέξη Κούγια για όσα δήλωσε μετά το παιχνίδι Ξάνθη-ΑΕΛ στις 8 Οκτωβρίου.

Εκτός της ποινής στον Ολυμπιακό για όσα έγιναν στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο και στο παιχνίδι Κυπέλλου με την Παναχαϊκή, η επιτροπή της ομοσπονδίας τιμώρησε με χρηματικό πρόστιμο και τον ιδιοκτήτη των Θεσσαλών για όσα είχε δηλώσει μετά την ήττα από την Ξάνθη (1-0) για την 6η αγωνιστική της Super League.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Η Πειθαρχική Επιτροπή, κατά την τελευταία της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Συνεκδικάζει παρόντος του εγκαλουμένου Αλεξίου Κούγια του Χρήστου, μεγαλομετόχου της ΠΑΕ  ΛΑΡΙΣΑΣ: α) την υπ’ αριθμ. 33188/15-10-2018 πειθαρχική δίωξη που ασκήθηκε αυτεπάγγελτα από τον Αναπληρωτή Υπεύθυνο Άσκησης Πειθαρχικής Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, όπως ορθώς επαναλήφθηκε με το υπ’ αριθμ. 33301/16-10-2018 έγγραφό του και β) την  υπ’ αριθμ. 33189/15-10-2018  πειθαρχική δίωξη που ασκήθηκε αυτεπάγγελτα από τον Αναπληρωτή Υπεύθυνο Άσκησης Πειθαρχικής Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, όπως ορθώς επαναλήφθηκε με το υπ’ αριθμ. 33300/16-10-2018 έγγραφό του. ΚΗΡΥΣΣΕΙ τον εγκαλούμενο πειθαρχικά ελεγκτέο για την πρώτη (α) πειθαρχική δίωξη και την αναλυτικά αναφερόμενη στο σκεπτικό άδικη πράξη. 

ΑΠΑΛΛΑΣΕΙ τον εγκαλούμενο για τη δεύτερη (β) πειθαρχική δίωξη και την αναλυτικά αναφερόμενη στο σκεπτικό άδικη πράξη. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον εγκαλούμενο χρηματική ποινή ύψους τριάντα χιλιάδων ευρώ (30.000€)».

 

gazzettaSource link

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here