Επεισόδια στην πορεία για τη μνήμη Γρηγορόπουλου. Μία ομάδα 10-20 ατόμων έκανε την εμφάνισή του στο κέντρο της Αθήνας, και συγκεκριμένα στην οδό Κοραή και με βαριοπούλες έσπασε πεζοδρόμια.

 Ζημιές και σε καταστήματα

Οι κουκουλοφόροι εμφανίστηκαν στο σημείο, έβρισαν τους αστυνομικούς που επιτηρούσαν την περιοχή και στη συνέχεια με βαριοπούλες και σφυριά έσπασαν πλάκες από τα πεζοδρόμια.

Από την πλευρά της αστυνομίας οι ένστολοι βρίσκονται στην πλατεία Κλαυθμώνος και επιτηρούν διακριτικά.

Κλειστή είναι αυτή την ώρα η οδός Πανεπιστημίου καθώς ξεκίνησε η συγκέντρωση των μαθητών που θα συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Αστακός  το κέντρο της Αθήνας, καθώς στις 12:00 μαθητές και φοιτητές θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στα Προπύλαια για τα 10 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου, από όπου θα ξεκινήσει μαθητική πορεία από τα Προπύλαια.

Οι οδοί Εδουάρδου Λω, Πεσμαζόγλου, πλατείας Κοραή, Σταδίου θα κλείσουν, λόγω της μαθητικής πορείας. που θα κινηθεί από τα Προπύλαια με τελικό σημείο τη Βουλή.

Επίσης, στις 18:00 θα υπάρξει και δεύτερη συγκέντρωση από τα Προπύλαια με προορισμό στο σημείο όπου δολοφονήθηκε ο 15χρονος μαθητής στα Εξάρχεια.

Κλειστός ο σταθμός του μετρό «Σύνταγμα» από τις 12 το μεσημέρι

Επίσης, κλειστός θα παραμείνει, από τις 12 το μεσημέρι, σήμερα, ο σταθμός του μετρό «Σύνταγμα»  με εντολή της ΕΛΑΣ, λόγω των συγκεντρώσεων για τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Οι συρμοί του μετρό θα διέρχονται κανονικά χωρίς να πραγματοποιούνται στάσεις.

Η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας

Αυξημένη κίνηση παρατηρείται αυτή την ώρα στους δρόμους γύρω από το κέντρο της πρωτεύουσας και ειδικότερα στις οδούς  Αλεξάνδρας, Πατησίων, Μεσογείων, Κηφισίας, γύρω από το Χίλτον, καθώς και στην Αθηνών-Λαμίας. 

 Source link

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here