Η γνωστή φωτογράφος και κριτής του Project Runway, Ρούλα Ρέβη, έκανε τον δικό της απολογισμό για τη χρονιά που φεύγει αποφασίζοντας να γράψει ένα γράμμα στον πατέρα της και να του πει όσα η ίδια δεν πρόλαβε αφού εκείνος έφυγε από τη ζωή το καλοκαίρι του 2018 από ανακοπή καρδιάς.
Όσα έγραψε στο instagram

Η Ρούλα Ρέβη μέσα απ’ αυτό το γράμμα ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τον πατέρα της αφού στο παρελθόν είχε μιλήσει για εκείνον άσχημα έχοντας τον πληγώσει.

«Χαίρομαι που είστε όλοι χαρούμενοι όμορφοι και αισιόδοξοι σε όλες τις φωτο που βλέπω να ποσταρετε. Εγώ είμαι όλα τα παραπάνω , πάντα ήμουν αισιόδοξος άνθρωπος . Ούτε και ξέρω από που το πήρε το dna μου αυτό το προτέρημα , κάπου μέσα σε κάποιον από αυτούς που με έφτιαξαν θα υπήρχε προφανώς!

Το 2018 , μου πήρε μακριά τον μπαμπά μου , ξαφνικά , έτσι ξαφνικά μου τα έκανε πάντα όλα ο τύπος αυτός! Τα περίμενα όλα από εκείνον ,έτσι έφευγε , έλεγε πάω για τσιγάρα και πήγαινε στην Αίγυπτο για 1 μήνα!

Αυτό το ποστ του το χρωστάω γιατί έχω μιλήσει δημόσια για εκείνον και τον έχω πληγώσει, θέλω να πω πως μέσα από τα δικά του λάθη έψαξα και βρήκα τον εαυτό μου με κόπο , αυτομαστίγωμα και σκληρή αυτοκριτική ,και μετά εξαιτίας του έψαξα και βρήκα τον καλύτερο σύζυγο και μπαμπά για τα παιδιά μου. Έτσι μπαμπά θέλω να σου πω πως τελικά έκανες πολλά για εμένα , πήρα άριστα μαθήματα ζωής μέσα από οτι ζήσαμε μαζί και τώρα σου ζητάω δημόσια συγνώμη και να ξέρεις πως το τελευταίο μας ραντεβού , ξέρεις που ,είναι η ποιο όμορφη στιγμή μου μέσα στο 2018! Σε ευχαριστώ παρά πολύ για τη χαρά που είχε το πρόσωπο σου εκείνη τη μέρα! Σου υπόσχομαι πως θα έχω μια καινούρια υπέροχη χρόνια»

lifoSource link

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here