Ο βουλευτής του Ποταμιού μίλησε για τη στάση που θα κρατήσει το Ποτάμι μετά την απόφαση του Σ.Δανέλλη να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση και για το ενδεχόμενο να αποχωρήσει ο ίδιος από το κόμμα.

Ο Γρηγόρης Ψαριανός μίλησε στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα για τις εξελίξεις στο εσωτερικό του Ποταμιού μετά τη διαφοροποίηση του βουλευτή Σπύρου Δανέλλη.

Ο βουλευτής του Ποταμιού, όπως και ο Γιώργος Μαυρωτάς, επιβεβαίωσε πως ο Σπύρος Δανέλλης  ανακοίνωσε χθες στον Σταύρο Θεοδωράκη ότι θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, κάτι που όπως είπε ήταν από πριν γνωστό, αφού ο κ.Δανέλλης είχε διαχωρίσει τη θέση του εδώ και πολύ καιρό.

Ερωτηθείς εάν, αφού ψηφίσει ο Σπύρος Δανέλλης, δοθεί στην κυβέρνηση η δυνατότητα να φέρει την Συμφωνία των Πρεσπών, αποχωρήσει ο ίδιος από το Ποτάμι δήλωσε πως αυτό είναι κάτι που δεν έχει ακόμα αποφασίσει, τόσο ο ίδιος, όσο και ο Γιώργος Αμυράς.

Ο κ.Ψαριανός δήλωσε επίσης πως δεν υπάρχει θέμα κομματικής πειθαρχίας στο Ποτάμι, και πως ο καθένας ψηφίζει ελευθέρα. Εξήγησε ότι ο λόγος που καταψηφίζει τη Συμφωνία των Πρεσπών είναι το ότι δεν είναι η καλύτερη για την περίσταση λόγω των αγκαθιών της γλώσσας και της εθνότητας, ενώ ξεκαθάρισε πως αν ο Σπύρος Δανέλλης παρέμενε στο Ποτάμι, δεν θα μπορούσε να παραμείνει και ο ίδιος.

Ερωτηθείς για το εάν θα είναι υποψήφιος με την Νέα Δημοκρατία στις επόμενες εκλογές, απάντησε πως αυτό είναι κάτι που δεν έχει αποφασίσει.

Ξεκαθάρισε ωστόσο, ότι εάν αποχωρούσε από το Ποτάμι πριν από τις εκλογές  θα παρέμενε ανεξάρτητος καθώς θεωρεί ανέντιμο να μετακινηθεί από το ένα ακόμα στο άλλο κατά την ίδια κοινοβουλευτική περίοδο.

ant1newsSource link

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here