Ο διάσημος ηθοποιός και δημιουργός βρέθηκε καλεσμένος στο DOT και μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για όσα ειπώθηκαν γύρω από το όνομά του τη φετινή σεζόν.

 «Δεν ανοίγω μέτωπα. Είμαι ένας άνθρωπος, έχω τις αρχές, τις απόψεις μου και θα τις υπερασπιστώ. Αν σε κάποιους δεν αρέσει, ας μην του αρέσει. Αλλά είναι αυτές και δεν τις διαπραγματεύομαι» ξεκαθάρισε αρχικά ο Γιώργος Καπουτζίδης, εξηγώντας: «Έχω αφήσει πάρα πολλές φορές “να πάει στο καλό”. 9 στις 10 φορές πηγαίνει στο καλό. Κι αυτό είναι το λογικό. Σε τελική ανάλυση δεν κάνω τηλεόραση για να μαλώνω με ανθρώπους. Φυσικά και αφήνω κάποια πράγματα. Δεν θέλω να ανήκω σε αυτή την τηλεόραση και δεν με έχετε δει να κάνω και ποτέ αυτή την τηλεόραση».

 Μάλιστα, ο ίδιος εξήγησε πώς κατάφεραν οι δηλώσεις του κατά του bullying να φθάσουν σε τηλεοπτικά πάνελ ως «διάσημη κόντρα»

 «Όλα τα πράγματα δυστυχώς στην ελληνική τηλεόραση, εξαιτίας της γειτονίτσας, καταλήγουν να γίνουν κουβέντα σε πάνελ. Η ελληνική τηλεόραση νομίζω ότι δεν μπορεί να δει την παθογένειά της. Είναι σαν να αυτοπεριορίζεται, με το που πάει να ειπωθεί κάτι σημαντικό αμέσως να φτηναίνει» δήλωσε, ξεκαθαρίζοντας: «Έχω παρέμβει δύο φορές μόνο και μόνο γιατί ήταν στο κανάλι μου. Όχι γιατί ήταν κανάλι μου, αλλά επειδή και την τηλεόραση αγαπάω πάρα πολύ, το έχω αποδείξει, και το MEGA αγαπούσα πάρα πολύ, έμεινα 13 ολόκληρα χρόνια, δεν κοίταξα ούτε να ψαχτώ δεξιά- αριστερά, ούτε να βγάλω περισσότερα χρήματα σε κάποιο άλλο κανάλι, ούτε να ψάχνω μεταγραφές και συμβόλαια. Με πονούσε να βλέπω αυτό το κανάλι να ολισθαίνει, που ήταν λίγο μπροστάρης σε αυτά τα ζητήματα, ήταν απαλλαγμένο από πολλούς μικροαστισμούς και μεσαιωνικά πρότυπα, δεν ήταν στη δεκαετία του ’50 και του ’60. Με πονούσε, πολύ απλά. Αυτό με στεναχωρούσε! Και έλεγα ότι δεν είναι δυνατόν, στο δικό μας το κανάλι να ακούγονται αυτά τα πράγματα».

 «Αν θέλω να ελπίζω σε μία καλύτερη τηλεόραση, όταν μία εκπομπή για μένα είναι κακή τηλεόραση δεν πρέπει να πάω εκεί. Αν πάω, νομιμοποιώ αυτή την κακή εκπομπή. Έχω πάει σε ανθρώπους που λέω ότι εκεί δεν θα ξαναπήγαινα ποτέ, έχω κάνει λάθος. Όλοι μαζί δουλέψαμε και κάναμε αυτό το έκτρωμα. Δεν βγάζω την ουρά μου απ’ έξω. Έχω ρίξει πολύ νερό στο κρασί μου, έχω πάει σε ανθρώπους που δεν έπρεπε να πάω, έχω συνομιλήσει, έχω φωτογραφηθεί με ανθρώπους που λένε ακόμα και επικίνδυνα πράγματα. Έχω κάνει λάθη κι εγώ πολλά! Κάνοντας κι εγώ κωμωδία δεν ήμουν πάντα πολύ ορθός. Να μη συμβαίνει, να ξεβολευτούμε λοιπόν. Όσο εγώ δεν ξεβολεύομαι και κράζω, κάποιος άλλος ξεβολεύεται. […] Δεν τα έχω κάνει όλα σωστά σίγουρα. Αλλά τουλάχιστον δεν αλλοίωσα ποτέ τις αντιλήψεις ή την ηθική μου, δεν λαΐκεψα ποτέ για να πιάσω περισσότερους τηλεθεατές. Από κάποιους ανθρώπους εισπράττω εκτίμηση και με συγκινεί αυτό. Υπάρχουν άνθρωποι που μου ανοίγονται, μου λένε όμορφα σημαντικά πράγματα και υπάρχει μία άλλη μερίδα που δεν θέλουν να με δουν μπροστά τους» συνέχισε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

 Και τελικά, γιατί ο ίδιος δεν γράφει ακόμα ένα έργο και έχει ρόλο παρουσιαστή; «Η τηλεόραση είναι πολύ διαφορετική από αυτό που ήταν και ήξερα. Ειλικρινά δεν ξέρω πού να απευθυνθώ. Δεν ξέρω αν πρέπει να κάνω τηλεόραση, αν πρέπει να κάνω θέατρο ή κινηματογράφο. Όσο είμαι εγώ σε αυτή τη φάση τη δύσκολη που δεν ξέρω πού να απευθυνθώ, έρχονται κάποιες άλλες προτάσεις που σου λένε “Έλα εδώ, μην παιδεύεις το κεφάλι σου. Κάνε αυτό που θα το κάνεις καλά”. Και με ένα τρόπο βολεύομαι και εγώ και περνάω καλά και ξέγνοιαστα. […] Φυσικά και αυτό που έγινε με την “Εθνική Ελλάδος” με ψυχραιμία το αντιμετώπισα αλλά είναι μια πληγή που μένει μέσα σου» απάντησε.

Τέλος, για τη διαμάχη με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, ο Γιώργος Καπουτζίδης τόνισε: «Αυτό ήταν ένα θέμα που είχε ένας άνθρωπος για κάποια χρόνια και που θα εξακολουθήσει να το έχει για πάντα. Για μένα έληξε. Τρία χρόνια δεν έλεγε κάτι. Τώρα νομίζω θα πει κάποια άλλα για τρία χρόνια και το 2022 θα κάνει ξανά ένα ποστ, θα μαζέψει. Μέχρι τότε θα με έχει κατηγορήσει ότι έχω κάνει δεν ξέρω τι… […] Ο καθένας μία επιλογή στη ζωή του. Με αυτή την επιλογή κάθεται και πορεύεται. Και αυτή η επιλογή πολλές φορές τον βασανίζει. Ο άλλος, κάποιος έχει επιλέξει να βγαίνει στην τηλεόραση και να λέει κουτσομπολιά που έχει ακούσει στα μακιγιάζ και τα κομμωτήρια των πλατό. Αυτό λοιπόν είναι η δουλειά του, την έχει επιλέξει και έχει κάποιες συνέπειες. Ειδικά αν έχει προσόντα για μία σημαντικότερη δουλειά και κάνει αυτή. Εγώ δεν έχω επιλέξει αυτή τη δουλειά. Οπότε ποιος ο λόγος να συναναστρέφομαι με ανθρώπους που κάνουν αυτή τη δουλειά;».

 

tvneaSource link

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here