Έξαλλη έγινε στον αέρα του “Survivor Πανόραμα” η Μπάγια Αντωνοπούλου και οι συνεργάτες της, με την προσβλητική φράση του Βασίλη Σίμου προς τον Βασίλη Βασιλικό.

Συγκεκριμένα ο Σίμος είπε στον Βασιλικό: “Το τι κάνω εγώ στη ζωή μου και με ποιους κάνω παρέα είναι δικό μου θέμα. Τώρα, άμα εσύ την… γρατζουνάς την όπισθεν, εμένα δεν με ενδιαφέρει”.

Η Μπάγια Αντωνοπούλου σχολίασε τα εξής: “Είδα μια προσβλητική συμπεριφορά, ένα ομοφοβικό σχόλιο, ρατσιστικό. Δεν μου άρεσε καθόλου και νομίζω ότι αυτή είναι και η άποψη του κόσμου γενικότερα απ’ ότι είδα στα social media και χαίρομαι γι’ αυτό. Η συγκεκριμένη συμπεριφορά του Σίμου προς τον Βασιλικό εγώ την χαρακτηρίζω αλήτικη. Κανείς δεν έχει δικαίωμα να κρίνει την προσωπική ζωή κάποιου άλλου εφόσον δεν τον ενοχλεί. Ήταν μια απαράδεκτη συμπεριφορά, εύχομαι να είναι η μόνη συμπεριφορά που θα δούμε από τον Σίμο και να μην τον χαρακτηρίζει γενικά σαν προσωπικότητα”.

“Δεν είναι δυνατόν εν έτει 2019 να βλέπουμε τέτοια πράγματα στην τηλεόραση. Για μένα ήταν σοκαριστικό αυτό το πράγμα. Δηλαδή, κάτσε ρε φίλε, που βρίσκεσαι; Είσαι με την παρέα σου στο καφενείο και πετάς τα υπονοούμενα; Σε βλέπουν εκατομμύρια άνθρωποι, άνθρωποι που έχουν πρόβλημα στη δουλειά τους, στο σχολείο τους, με την παρέα τους… Δεν ήταν μόνο ο Σίμος, είδες τον Τόνι που χασκογελούσε δίπλα; Για μένα πρέπει να επιβληθεί ποινή στον Σίμο. Πρέπει να ζητήσει συγγνώμη”, είπε ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος.

 Source link

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here