Και όμως όσο παράξενο και εάν ακούγεται πως ένα τρύπημα στο ρουθούνι για να περάσει το σκουλαρίκι, την καθήλωσε στο αναπηρικό καροτσάκι έχει μια εξήγηση.

Η 20χρονη Λαιάν Ντίας από τη Βραζιλία, τον περασμένο Ιούλιο πήγε σε ένα κατάστημα και τρύπησε τη μύτη της. Ήθελε να περάσει και να φοράει ένα σκουλαρίκι.

Μετά την πρώτη μέρα η μύτη της άρχισε να πρήζεται και το σημείο που τρυπήθηκε άρχισε να βγάζει πύον. Ύστερα από δυο ημέρες η Λαιάν ένιωσε έναν έντονο πόνο στα πόδια της και την επομένη δεν μπορούσε να κουνηθεί από τη μέση και κάτω.

Εσπευσμένα οι γονείς της την πήγαν στο νοσοκομείο όπου ύστερα από εξετάσεις οι γιατροί διαπίστωσαν βακτηρίδια του σταφυλόκοκκου (Staphylococcus aureus).

Η κατάσταση της χειροτέρευε μέρα τη μέρα ακόμη και μέσα στο νοσοκομείο και τα αντιβιοτικά δεν είχαν κάποια θετική επίδραση. Ο πυρετός ανέβαινε και σε μια μαγνητική που της έκαναν οι γιατροί διαπίστωσαν πρόβλημα στο νωτιαίο μυελό ο οποίος συμπιεζόταν από 3 σπονδύλους.

Αποφασίστηκε άμεσα να μπει στο χειρουργείο. Ο νευροχειρουργός, Οσβάντο Μάρκεζ, δήλωσε στα τοπικά ΜΜΕ ότι δεν είχε δει ποτέ αυτό το είδος βακτηριακής λοίμωξης στην ιατρική σταδιοδρομία του.

Στο χειρουργείο της αφαίρεσαν το πύον και σιγά σιγά άρχισε να πέφτει ο πυρετός. Όμως μια επιπλοκή έκανε την Λάιαν να μην αισθάνεται τίποτε από το στήθος και κάτω. Θα έμενε καθηλωμένη για όλη της τη ζωή σε αναπηρικό καροτσάκι.

 

 

topontiki

 Source link

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here