Γνωρίζετε ήδη ότι δεν πρέπει να βάζετε πλαστικά σκεύη ή αλουμινόχαρτο στον φούρνο μικροκυμάτων.

Κάτι ανάλογο ισχύει και για συγκεκριμένες τροφές, οι οποίες μπορεί να γίνουν τοξικές για τον οργανισμό.

Οι φούρνοι μικροκυμάτων μπήκαν στη ζωή μας πριν από περίπου 30 χρόνια και έκτοτε πολλοί τους χρησιμοποιούν για να ζεστάνουν, να ξεπαγώσουν, ακόμη και να μαγειρέψουν.

Αρχικά πρέπει να γνωρίζετε ότι ο φούρνος μικροκυμάτων δεν μαγειρεύει το φαγητό ομοιόμορφα, που σημαίνει ότι τα βακτήρια που υπάρχουν στο ξαναζεσταμένο φαγητό θα επιβιώσουν.

Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ 



Source link

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here