Πριν από το Πάσχα και σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που είχε τεθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Υποδομών  αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες για την αποκατάσταση τμήματος της γέφυρας στην δυτική είσοδο του Πλατανιά, που είχε υποχωρήσει από την σφοδρή κακοκαιρία στις 25 Φεβρουαρίου.

Μετά τη σύνταξη των απαραίτητων μελετών, ξεκίνησαν σήμερα οι  εργασίες για την αποκατάσταση της γέφυρας, υπό την επίβλεψη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της περιφέρειας.

Με την ολοκλήρωση των έργων θα απομακρυνθεί από το σημείο και η στρατιωτική γέφυρα που κατασκευάσθηκε για να εξυπηρετηθούν προσωρινά οι κυκλοφοριακές ανάγκες της περιοχής. 

Παράλληλα, αύριο Τρίτη ξεκινούν οι εργασίες για την τοποθέτηση στρατιωτικής γέφυρας στην περιοχή του ποταμού Κερίτη στο χωριό Αλικιανός.

Την περιοχή επισκέφθηκε σήμερα ο αντιπεριφερειάρχης, Απόστολος Βουλγαράκης, που συναντήθηκε με εκπρόσωπο της εταιρείας που αναλαμβάνει το έργο και κατοίκους της περιοχής.

Σύμφωνα με την μελέτη του έργου, αρχικά θα γίνει η διαμόρφωση του χώρου όπου στην συνέχεια θα μπουν οι βάσεις για την τοποθέτηση της γέφυρας.Source link

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here