Μία απίστευτη τραγωδία εκτυλίχθηκε στο Νέο Μεξικό. Πατέρας σκότωσε την 5χρονη κόρη του που έπασχε από αυτισμό επειδή δεν ήθελε να διαβάσει τα μαθήματά της.

Ο 36χρονος, Brandon Reynolds βγήκε εκτός εαυτού όταν το 5χρονο κοριτσάκι του δεν ήθελε να κάνει τις ασκήσεις του για το σχολείο.

Ο δράστης άρχισε να χτυπάει το μικρό κορίτσι με ένα παπούτσι την περασμένη Πέμπτη. Τηλεφώνησε στη γραμμή έκτακτης ανάγκης το επόμενο πρωί κι ανέφερε πως η κόρη του έπαθε καρδιακό επεισόδιο.

Ιατρική βοήθεια πήγε αμέσως στο σημείο, ωστόσο αμέσως υποψιάστηκαν ότι κάτι πήγαινε δεν πήγαινε καλά και ειδοποίησαν την Αστυνομία που έφτασε στο σπίτι. Στο σαλόνι του σπιτιού της οικογένειας υπήρχε παντού αίμα.

«Ο πατέρας της την σκότωσε επειδή δεν μπορούσε να δεχτεί πως έχει αυτισμό. Η κορούλα μου ήταν όσο γλυκά είναι όλα τα παιδάκια του κόσμου. Δεν άξιζε να πεθάνει με αυτό τον τρόπο», είπε η μητέρα του παιδιού.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές ο πατέρας χτυπούσε το μικρό κορίτσι μέχρι που είδε ότι σταμάτησε να κουνιέται.Source link

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here