Νέα επίθεση έκανε μέσω Facebook ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, μετά το σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του κατά του Στέλιου Κυμπουρόπουλου.

Αυτή τη φορά ο κ. Πολάκης στρέφεται κατά του προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και υποψήφιου περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη. Ο κ. Πατούλης σε χθεσινές του δηλώσεις για την επίθεση κατά του κ. Κυμπουρόπουλου είχε πει, μεταξύ άλλων, ότι «θα σταθούμε απέναντι σε όσους τους αντιμετωπίζουν με κυνισμό και έλλειψη σεβασμού».
Συγκεκριμένα ο κ. Πατούλης είχε δηλώσει:

«Καταδικάζουμε την αήθη επίθεση, ενάντια στο γιατρό Στέλιο Κυμπουρόπουλου που υπηρετεί με υψηλό αίσθημα ευθύνης, την επιστήμη του και κυρίως ενάντια στον άνθρωπο που έχει επιδείξει δύναμη ζωής και αποτελεί παράδειγμα για τους συνανθρώπους του. Η επίδειξη απαράδεκτου και προκλητικού ρατσισμού από έναν πολιτειακό παράγοντα που οφείλει εκ της θέσεως του να δημιουργήσει δίχτυ προστασίας για τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες προσβάλει το κοινό αίσθημα, περί δικαίου και αποτελεί τεράστιο ατόπημα.

Είναι μια αχαρακτήριστη ρατσιστική επίθεση, ενάντια στις ευπαθείς ομάδες που η πολιτεία οφείλει να προστατεύει και να αντιμετωπίζει με σεβασμό. Συστρατευόμαστε με τους συνανθρώπους που δίνουν μάχη για μια αξιοπρεπή ζωή και υποσχόμαστε ότι θα σταθούμε απέναντι σε όσους τους αντιμετωπίζουν με κυνισμό και έλλειψη σεβασμού».

Ο κ. Παύλος Πολάκης αφού δείχνει στην ανάρτησή του με ένα σκίτσο πώς αντιλαμβάνεται την ισότητα και τη δικαιοσύνη, στρέφει τα βέλη του στον κ. Πατούλη.

«Άντε καλό βράδυ τώρα και που’ σαι Πατούλη: είσαι λίγος ,ελεγχόμενος και διατεταγμένος για να με “δικάσεις”, όταν για όλη τη βρωμιά του χώρου της υγείας έχεις πιει το αμίλητο νερό (είμαι και στον Ιατρικό σύλλογο Χανίων όχι στον Ισα)» λέει.Source link

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here