Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες της δολοφονίας της 63χρονης γυναίκας στη Θεσσαλονίκη.

Οικονομικά φαίνεται να είναι τα κίνητρα πίσω από τη δολοφονία της 63χρονης στην Καλαμαριά όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR. Την άτυχη γυναίκα βρήκε νεκρή στο διαμέρισμά της η κόρη της, μέσα σε λίμνη αίματος. Είχε να δώσει σημεία ζωής από το μεσημέρι της Τετάρτης.

«Από τις 08:30 φώναζε η κόρη της, ούρλιαζε και μου είπε ότι βρήκε τη μητέρα της γεμάτη αίματα» είπε γείτονας.

Η πώληση ξενοδοχειακής μονάδας στη Σαντορίνη φαίνεται να παρακίνησε τους δράστες.

Σύμφωνα με το SATR η πώληση ξενοδοχειακής μονάδας στη Σαντορίνη πριν από καιρό που είχε αποφέρει σημαντικό ποσό στην 63χρονη αποτελεί σημαντικό κομμάτι για την αστυνομία που προσπαθεί να συμπληρώσει το παζλ της δολοφονίας.

«Παλιά είχε ξενοδοχείο στη Σαντορίνη είχε πεθάνει ο άντρας της κι από τότε το πούλησε και έμενε εδώ. Δεν ασχολιόταν με κάτι» ανέφερε γείτονας.

Στο φιλικό και συγγενικό περιβάλλον της γυναίκας θα στραφούν οι έρευνες εάν διαπιστωθεί ότι δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης του σπιτιού αλλά το θύμα άνοιξε μόνο του την πόρτα. Η γυναίκα πάντως σύμφωνα με τους γείτονες φαινόταν ανήσυχη.

«Άλλη μια φορά είχαν κλέψει τον τρίτο όροφο κι από τότε είχε βάλει και συναγερμό και γενικά πρόσεχε» τόνισε γείτονας της.Source link

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here