Για «πολιτική ξετσιπωσιά» κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ο Κωστής Χατζηδάκης αναφορικά με τα όσα του προσάπτουν ότι είπε για τις προσλήψεις των εκπαιδευτικών στην ειδική αγωγή. «Φαίνεται ότι στον ΣΥΡΙΖΑ το έχουν τερματίσει με τα ψέματα» τονίζει σε δήλωσή του ο κ. Χατζηδάκης παρουσιάζοντας δύο χαρακτηριστικά παραδείγματα με αφορμή τη χθεσινή συνομιλία που είχε με τον βουλευτή Νίκο Φίλη στο Βlue Sky, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Όπως επισημαίνει «ο κ. Φίλης ισχυρίστηκε ότι το ΕΚΑΣ δεν το κατήργησε ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά η Νέα Δημοκρατία!! Δεν μου απάντησε όμως στο απλό ερώτημα: αν ήταν ήδη καταργημένο το ΕΚΑΣ από τη ΝΔ, γιατί άραγε το ξανακατάργησαν οι ίδιοι;»

Ο κ. Χατζηδάκης προσέθεσε πως «σήμερα το υπουργείο Παιδείας (με ανακοίνωση) και ο ΣΥΡΙΖΑ ισχυρίζονται ότι είπα δήθεν χθες, στην ίδια συζήτηση, να μην προσληφθούν οι εκπαιδευτικοί για την ειδική αγωγή. Όμως το βίντεο τους διαψεύδει και τους εκθέτει. Διότι δηλώνω ξεκάθαρα ότι είναι λόγος τιμής του Κυριάκου Μητσοτάκη να προσληφθούν!!».

«Αντιλαμβάνομαι ότι στον ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται σε πανικό και σύγχυση. Δεν αντιλαμβάνομαι όμως την πολιτική ξετσιπωσιά. Στην πολιτική όλοι κάποια στιγμή μπορεί να χάσουν εκλογές. Το ζητούμενο είναι αν κάποιος χάνει αξιοπρεπώς ή αναξιοπρεπώς. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει επιλέξει να χάσει αναξιοπρεπώς» καταλήγει ο κ. Χατζηδάκης.

 

newsbeastSource link

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here