Γεωργιάδης: Το Ελληνικό θα ξεκινήσει εντός του 2019

«Το Ελληνικό θα ξεκινήσει το 2019 παρότι είναι σύνθετο έργο, με την υπογραφή όλων των ΚΥΑ» τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στη Βουλή κατά τη διάρκεια των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης.

Ο κ. Γεωργιάδης ευχαρίστησε τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην γενική γραμματέα δημόσιας περιουσίας Πέτη Πέρκα για τις προσπάθειες που κατέβαλε για το Ελληνικό, ωστόσο άφησε αιχμές για τους χειρισμούς της προηγούμενης κυβέρνησης σημειώνοντας ότι δημόσιες υπηρεσίες που δεν έβγαζαν πριν απόφαση τώρα υπογραφούν και το πρότζεκτ του μητροπολιτικού πάρκου προχωρά γρήγορα.

Ο κ. Γεωργιάδης απάντησε και στη δήλωση του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου για τους ουρανοξύστες που «εμποδίζουν τον αέρα από την θάλασσα», λέγοντας ότι η συζήτηση στην αίθουσα αυτή πρέπει να γίνεται σοβαρά και δείχνοντας φωτογραφίες από το Ντουμπάι και το Χονγκ Κονγκ. Ενώ για τις αναφορές του ότι δεν γίνονται ουρανοξύστες σε σεισμογενείς περιοχές είπε : «Αν νομίζετε ότι δεν γίνονται ουρανοξύστες σε σεισμογενείς περιοχές προφανώς κατοικείτε σε άλλο πλανήτη και όχι στον πλανήτη γη. Απόδειξη το Τόκιο το Σαν Φρανσίσκο και άλλες πόλεις σε ιδιαιτέρως σεισμογενείς περιοχές στην Αμερική».

Σχολιάστε το άρθρο:
Source link

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here