Μεγάλα είναι τα ονόματα των καλλιτεχνών και των συγκροτημάτων, τα οποία θα εμφανιστούν ζωντανά στην κεντρική σκηνή των εκδηλώσεων της 25ης Συνάντησης Νέων, στις όχθες του ποταμού Άρδα, στις Καστανιές του δήμου Ορεστιάδας.

Οι φετινές εκδηλώσεις θα διαρκέσουν από τις 24 έως τις 28 Ιουλίου 2019 και φυσικά όπως κάθε χρόνο, όλοι περιμένουν με αγωνία και ανυπομονεσία να ξεκινήσουν.

Το πρόγραμμα αναλυτικά έχει ως εξής:
ΤΕΤΑΡΤΗ: Locomondo, Marko Markovic Brass Band, Στέλιος Σαλβαδόρ – Μωρά στη Φωτιά
ΠΕΜΠΤΗ: Ελευθερία Αρβανιτάκη, Nicole Saravakou, ΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΗΧΟΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Ελένη Φουρεϊρα, Αναστάσιος Ράμμος, Στέλιος Βραχιόλογλου
ΣΑΒΒΑΤΟ: Φωτεινή Βελεσιώτου & Haig Yazdjian, Dilek Koc / Ντιλέκ Κοτς – Darina Slavcheva Slavova
ΚΥΡΙΑΚΗ: Κωνσταντίνος Αργυρός, Elena Tsagkrinou, DJ GIANNIS LACHANOS

Εκτός από τις μουσικές συναυλίες με μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, πραγματοποιούνται πολλαπλές παράλληλες εκδηλώσεις όπως προβολές, παρουσιάσεις από οργανώσεις, εκθέσεις, καθώς επίσης αθλητικά events, θεατρικές παραστάσεις, λειτουργία ραδιοφωνικού σταθμού, εθελοντικές δράσεις, δράσεις προβολής τοπικής παράδοσης, οικοτουριστικές περιηγήσεις και πολλές άλλες δραστηριότητες. περιλαμβάνουν δραστηριότητες ενός ευρέως πολιτιστικού φάσματος.

«Νέοι» όλων των ηλικιών, συναντώνται και κατασκηνώνουν για πέντε μέρες στο «ποτάμι του πολιτισμού», όπου με οδηγό τη μουσική και διάφορες παράλληλες δράσεις, στέλνουν το μήνυμα της ειρηνικής συνύπαρξης των λαών.

Εισιτήρια Φεστιβάλ
Πενθήμερο: 30€ – Προπώληση: 25€
Ημέρας: 10€
Παιδικό 6-12 ετών: 5€

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here